Mattis konst

 

En av de första tavlorna, finns i släkten

Ägare okänd

Ägare okänd

Ägare okänd

Ägare okänd

Ägare okänd

Porträtt, finns i släkten

Åtrå, privat ägo

Fåglar, privat ägo

Björn

Skog

Jag sänder en bild på min tavla som jag tycker mycket om, hittade även ett litet kort på baksidan. Tavlan hängde kvar i ett hus som vi köpte och när jag och min man skilde oss så fick jag ta med den till mitt nya hem.
Privat ägo

Ängel

Privat ägo

Oval tavla

Tavla målad på bordskiva. Bodafors

Oval tavla

Tavla målad på bordskiva. Bodafors

Frälsare

Denna tavla köpte jag på loppis.
Jag har en större tavla uppe på vinden som jag köpte av honom hemma hos sig i Säve för ca 35 år sedan Matti lever kvar i mina minnen och en otrolig duktig konstnär.
Privat ägo

Stenar

Jag äger denna tavla av din bror! Fantastiskt konstverk.
Privat ägo

Räv

Privat ägo

Hund

Tavlan föreställer min mosters hund Viktor som hon fick av Morfar, sin far i senare tonåren. Då hon var just tonåring kom det sig att min mamma tog mest hand om hunden och han kom att bo hemma hos oss. Han fanns med i vår familj från det att jag som äldsta barn föddes. Därav är han en starkt barndomsminne för mig. Min mormor hade ;och när hon flyttade till mindre boende tog min mamma hand om denna tavla. När hon sedan gick bort för ett par år sedan tog jag hand om den. Hunden Viktor är min första stora kärlek här i livet och också min första stora sorg, när han gick bort någon gång när jag var runt 8-9 år.
Privat ägo

32 ansikten

Den mäter ca 30×70. Iögonfallande är givetvis hon i ljuset. Vi har dock räknat till 32 dolda ansikten mer eller mindre svåra att se. Det här är en våra favoriter och barn och barnbarn håller med.
Privat ägo

Älgjakt

Jag har en tavla som jag fått av min far. Han fick den Matti när han jobbade som vaktmästare på Bjurslättsskolan på Hisingen. Privat ägo